X. Klapka-Tactical Nagytávolságú Lövészkupa - 10. MH Mesterlövészkupa + MDLSZ Országos Bajnokság

    Ebben az évben 2023.10.18-19 között 10. alkalommal kerül megrendezésre az MH.Klapka György 1.Páncélosdandár, a Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület Sportlövész szakosztályának - Klapka Shooting Team - és az 5 Fegyverkupa Rendészeti Lövész Egyesület közös szervezésében, a  10. Magyar Nagytávolságú Lövészkupa (10. MH. Mesterlövészkupa ).A Magyar Honvédségnél MH.Mesterlövészupaként elhíresült versenyen a katonák és a társ fegyveres testületek mellett a civilek is összemérhetik a tudásukat.Remélem, nagy számmal képviselik magukat a hazai illetve külföldi versenyzők is az idei megmérettetésen. Ebben az évben a verseny 3 pályája egyben MDLSZ Országos Bajnokság is lesz. 

    A 2 napos versenyen számos köregységes pálya (6 db.),  2 éjszakai pálya, a második napon pedig egy teljesen külön értékelt, 4 db.  Steel Challenge pálya ad lehetőséget a versenyzőknek a tudásuk összehasonlítására. A részletes pályaleírásokat és a jelentkezési lapot lentebb találjátok az oldal végén.

Pályaleírás és regisztráció az alábbi dokumentumban található: 

10. MH Mesterlövészkupa Klapka-Tactical Kupa versenykiírás.doc (121 kB)

    A versenyleírás végén található regisztrációs lap kitöltésével, és csak annak visszaküldésével jelezheti a versenyző a részvételi szándékát. 

Előzetes regisztráció a pályatervek elolvasása után és a csatolt  űrlap kitöltésével, a klapkashootingcup@gmail.com email címre elküldve tehető meg.

 

Az alábbi linken található az idei verseny + MDLSZ Országos Bajnokság jelentkezési lapja:

Regisztrációs lap 10.MH Mesterlövészkupa.docx (13717)